پایگاه خبری بافوتبال-رامین رضاییان بیشترین عملکرد دفاعی را داشت و شجاع خلیل‌زاده دومین شوت‌زن برتر ایران بود. میلاد محمدی اصلا دریبل نخورد و هیچ بازیکنی به اندازه محمد محبی روی هوا ضربه سر نزد.

به گزارش بافوتبال، برد بزرگ مقابل ژاپن، روز خاطره‌انگیزی را برای ایران ساخت. ایران در این بازی در نیمه دوم متحول شد و نمایش تماشایی مقابل ژاپن داشت. ایران در نیمه دوم، به اندازه زدن 1.5 گل موقعیت ساخت، 11 شوت و 3 شوت در چارچوب زد؛ در حالی که ژاپن فقط 4 شوت زد که 3 تا از آن‌ها حتی در چارچوب هم نبود. آماری که تایید می‌کند بازیکنان ایران هر چه که از بازی گذشت، نمایش بهتری را ارائه کردند. عملکرد بازیکنان ایران در این بازی را طبق آمار «متریکا» مرور می‌کنیم.

علیرضا بیرانوند/ نمره 6.52
با توجه به قدرت ژاپن، اننتظار می‌رفت علیرضا بیرانوند یکی از پرکارترین بازیکنان زمین باشد. برخلاف انتظار اما، بیرانوند کمترین لمس توپ را بین تمامی بازیکنان داشت و روز کم دردسری را پشت سر گذاشت. او یکی از دو شوت در چارچوبش را هم گل خورد.

میلاد محمدی/ نمره 7.04
غافلگیری بزرگ قلعه‌نویی برای ترکیب ایران، خارج کردن کاپیتان و ورود میلاد محمدی بود. محمدی هم انتظارات کادرفنی را کاملا برآورده کرد. او در این بازی اصلا دریبل نخورد، 20 تا از 24 پاسش سالم به مقصد رسید و یک موقعیت هم ساخت.

شجاع خلیل‌زاده/ نمره 7.46
شجاع در این بازی هم در عملکردهای دفاعی و هم هجومی جزو شاخص‌ترین بازیکنان ایران بود. او جزو 3 بازیکن برتر ایران در عملکردهای دفاعی بود. خلیل‌زاده 7 مرتبه پاس بازیکنان ژاپن را در میانه راه قطع کرد که در این فاکتور هم دومین بازیکن برتر ایران بود. شجاع که بیشترین لمس توپ را هم داشت، بعد از عزت‌اللهی بیشترین شوت را هم زد.  

محمدحسین کنعانی‌زادگان/ نمره 7.07
کنعانی‌زادگان به اندازه شجاع روز درخشانی نداشت. او روی گل اول هم جزو بازیکنانی بود که بیشترین تقصیر را داشت و شاید بهتر بود که با این سرعت روی پای بازیکن حریف نمی‌رفت. با این حال، پنالتی لحظه آخری او، رویای برد مقابل ژاپن را تحقق بخشید و روز شاید نه‌چندان خوبش را خاطره‌انگیز و شیرین تمام کرد.

رامین رضاییان/ نمره 7.09
معمولا به رامین رضاییان بابت فعال‌نبودنش در عملکردهای دفاعی انتقاد می‌شد. در این بازی اما، رامین بیشتر از هر بازیکن دیگری به دفاع کمک کرد. او با بازی‌خوانی بالا، 8 مرتبه پاس بازیکنان ژاپن را در میانه راه قطع کرد و 6 خطر را هم در دور کرد که در هر دو فاکتور مهم دفاعی، بین بازیکنان ایران بیشترین تلاش را داشت.

سعید عزت‌اللهی/ نمره 7.53
شماره 6 ایران هم در این برد بزرگ، نقش پررنگی داشت. عزت‌اللهی در این بازی اصلا دریبل نخورد و هر 3 تلاش مهاجم‌های ژاپن برای دریبل را ناکام گذاشت. سعید از 8 دوئل هوایی که با بازیکنان ژاپن داشت هم در 6 نبرد، ضربه سر اول را زد. عزت‌اللهی بیشترین شوت و شوت در چارچوب را بین بازیکنان ایران داشت.

امید ابراهیمی/ نمره 6.99
در این بازی هیچ بازیکنی بیشتر از امید ابراهیمی از حریف توپ نگرفت. او علاوه بر 3 تکل موفقش، 10 مرتبه با عملکردهای دفاعی، جلوی شکل‌گیری حمله و ایجاد خطر روی دروازه ایران را گرفت که تاثیر بسزایی در عقب نگه‌داشتن ژاپن در این بازی داشت.

محمد محبی/ نمره 7.86
امیر قلعه‌نویی در این بازی برای محمد محبی هم برنامه ویژه‌ای داشت. او با بازی دادن به این بازیکن 186 سانتی‌متری، توپ را از زمین خودی روی سر دفاع راست ژاپن می‌فرستاد تا با توانایی محبی روی نبردهای هوایی، در یک‌سوم دفاعی حریف صاحب توپ شوند. محبی هم هر 5 دوئل هوایی‌اش را پیروز شد. محبی با فرار به موقع به عمق دفاع ژاپن، یک گل تماشایی هم زد.

علیرضا جهانبخش/ نمره 7.65
جهانبخش قلدرترین بازیکن زمین بود. او 13 تا از 17 دوئل یک‌مقابل‌یک پیروز شد؛ هر دو تلاشش برای دریبل حریف و هر دو تلاشش برای توپ‌گیری موفق بود. جهانبخش 5 مرتبه هم روی هوا ضربه سر زد. بازیکنی که روی گل اول ایران، با یک کنترل و پاس، تماشایی ظاهر شد، خودش از پس فشار لحظه آخر گل کردن پنالتی برآمد.

سامان قدوس/ نمره 7.21
قدوس در این بازی جای خالی مهدی طارمی را به خوبی پر کرد. او 16 پاس سالم داد و یک موقعیت ساخت. قدوس خودش را هم 3 مرتبه در موقعیت گلزنی قرار داد اما هیچ کدام از شوت‌هایش در چارچوب نبود. سامان که پشت مهاجم بازی می‌کرد، به خوبی به دو طرف خط حمله اضافه می‌شد و برتری عددی می‌ساخت.

سردار آزمون/ نمره 7.18
سردار کیفیت بالایی از پرس مدافعان حریف را ارائه کرد. او اجازه بازیسازی را از خط عقب ژاپن گرفته بود. بازیکنی که یک گل تماشایی هم زد اما آفساید او اعلام شد. گل اول ایران هم روی پاس تماشایی سردار به ثمر رسید تا این بار به جای طارمی، با دیگر بازیکن بوشهری زوج‌سازی کند.